Pelajar disekolah dan Universiti perlukan bekalan air minuman bersih beserta MINERAL untuk meransang produktiviti mereka”


Di Malaysia, kita sedang didalam fasa peralihan endamik. Seperti mana kita sedia maklum, setelah 3 tahun kita berperang dengan virus Covid-19, pelbagai cara dan ikhtiar yang kita lakukan untuk melindungi ahli keluarga kita, terutama anak-anak serta warga emas yang berisiko tinggi dijangkiti oleh virus berbahaya ini. Pihak kerajaan telah membuka sempadan serta telah kembalikan sektor ekonomi seperti sedia kala. Sektor pendidikan juga telah kembali beroperasi seperti sediakala. Hal ini sangat membimbangkan, akan tetapi, pihak sekolah dan university harus menitik beratkan perkara-perkara pencegahan serta perlindungan untuk kesihatan pelajar, iaitu dengan usaha menyediakan penapis atau penulen air yang bersih beserta mineral.

Antara jenama penapis atau penulen air yang sangat menepati kriteria dan kehendak semasa iaitu Aqua Kent dengan teknologi Mineral RO, dua kali penapisan, harga ekonomi, kapasiti dan ciri-ciri yang pelbagai. Apa itu mineral RO? Apa kelebihan dua kali penapisan? Harga dan ciri-ciri akan saya terangkan dibawah